For private

Østerbro blev stedet, hvor hus nr. 1 åbnede i maj 2013. Huset er bygget til psykologsamtaler. Rummene er lydisolerede, så tavshedspligten kan overholdes. Og vi har sikret adgang for kørestolsbrugere.

Dansk Psykologhus Østerbro er indrettet, så der kan afholdes individuelle samtaler, parsamtaler, samtaler med børn og unge samt familiesamtaler. Vi har indrettet rummene, så de passer til ethvert behov. Læs om psykologerne under Psykologer i hovedmenuen.

Er der brug for walk and talk, bor vi lige ved havet. Vi har 5 min. til den skønneste bådebro med 2 bænke, hvor der kan tales i fred og ro.

Psykologerne i Dansk Psykologhus er alle uddannet til og har erfaring med kontakt og kommunikation til snart sagt alle slags mennesker og deres behov. De forskellige metoder, der tages i anvendelse i samtalerne, er mangfoldige og styret af, hvad der for den enkelte person og situation skaber den bedste tryghed og det mest effektive resultat. Er der fx ikke en tilstrækkelig kemi med en psykolog, kan der skiftes til en anden uden problemer.

I Dansk Psykologhus har vi et stort ønske om både at være landsdækkende samt falde godt til i lokalområdet. På Østerbro har vi valgt at bo i en andelsforening og have løbende udstillinger af forskellige kunstnere. Vi samarbejder med lokale håndværkere, har ansat lokale til rengøring og køber vores forplejning til møder og kurser lokalt.

Supervision, hvor psykologerne kan blive dygtigere til at være psykologer, foregår jævnligt.