For erhvervslivet

Østerbro blev stedet, hvor hus nr. 1 åbnede i maj 2013.

Huset er bygget til psykologsamtaler. Rummene er lydisolerede, så tavshedspligten kan overholdes. Og vi har sikret adgang for kørestolsbrugere.

Dansk Psykologhus Østerbro er derudover indrettet, så der kan afholdes såvel individuelle som gruppesamtaler, coaching og ledersparring, supervision for grupper samt kursus- og foredragsvirksomhed. Desuden foregår akutsamtaler med enkeltpersoner, defusing og debriefing i gruppe, kriseinterventioner for organisationer samt udarbejdelse af beredskabsplaner.

Dansk Krisekorps A/S gennemfører for kunder i København og omegn,
psykologsamtaler og akutte krisesamtaler i Dansk Psykologhus Østerbro. Vi har
organiseret det således at der i huset døgnet rundt alle årets 365 dage kan tilbydes
akut krisehjælp samt psykologsamtaler. På den måde sikrer vi, at alle på
firmaordninger i København kan have første samtale med en psykologen indenfor
den tid, der er lovet i kontrakterne. De ansatte, der ønsker tlf. eller Skype konsultationer, kan naturligvis få det.

Er der brug for walk and talk, bor vi lige ved havet. Vi har 5 min. til den skønneste bådebro med 2 bænke, hvor der kan tales i fred og ro.

I Dansk Psykologhus har vi et stort ønske om både at være landsdækkende samt falde godt til i lokalområdet. På Østerbro har vi valgt at bo i en andelsforening og have løbende udstillinger, af forskellige kunstnere. Vi samarbejder med lokale håndværkere, har ansat lokale til rengøring og køber vores forplejning til møder og kurser lokalt.

Ud over Dansk Krisekorps A/S og partnere, kommer der flere velansete og kompetente psykologer fra flere dele af landet for at løse opgaver i huset. Vi er rigtig glade for samarbejdet med de associerede partnere/psykologer, da det betyder, at de faglige dialoger bliver mindre lokale og opgaver i andre dele af landet lettere løses.

I København holder Dansk Krisekorps A/S til i Holstebrogade, lige bag den orange skydedør, hvilket sikrer en tæt daglig kontakt.

Supervision foregår jævnligt.